Stichting Vrije Recreatie – SVR

Aan de Groene Papegaai camping20Als donateur van de SVR kampeert u bij de (voormalige) boer in zowel binnen- als buitenland. De boerengastvrijheid, aantrekkelijke tarieven en rustige en ruime campingplaatsen staan hierbij voorop. Vanaf € 10.00 per kalenderjaar wordt u donateur van de SVR. SVR donateurs zijn op zoek naar ruime campings waar het meestal rustig, soms iets drukker, maar altijd goedkoop is. Daarnaast is de gezelligheid, gastvrijheid, vriendelijkheid en persoonlijk contact met de boer vanzelfsprekend. De SVR campings onderscheiden zich hiermee dan ook van de grote commerciële campings.

Voordelen voor donateurs van de SVR

Als SVR donateur bent u van harte welkom op onze camping! Nog geen donateur? Geen probleem, u kunt op onze camping donateur worden.

De SVR organiseert elk jaar in januari en februari op verschillende locaties in Nederland diverse vakantiebeurzen. Hier doen de donateurs ideeën op en zoeken hun SVR camping uit. SVR donateurs kunnen deze beurzen gratis bezoeken. De beurzen voor 2015 zijn ook al gepland dus kom SVR Camping aan de Groene Papegaai bezoeken:

  • 24 januari in Hardenberg
  • 31 januari in 's Hertogenbosch
  • 7 februari in Vijfhuizen
  • 14 februari in Leeuwarden

Meer informatie over de SVR vindt u op de website van de SVR.

 

Onze top 3 faciliteiten:

aan de Groene Papagaai verdiende een
9,6
op basis van 81 beoordelingen