boekonline1

zoover3

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

Campingreglement Camping Aan de Groene Papegaai

Algemeen

Campings van de SVR onderscheiden zich van de commerciƫle campings, onder meer door de grote mate van vrijheid. De omgeving garandeert rust die velen op prijs stellen. Toch is het ter wille van de leefbaarheid op onze SVR-camping noodzakelijk u te herinneren aan enkele afspraken. Wij leven nu eenmaal met meerdere mensen tijdelijk samen en dan is het nodig bepaalde regels in acht te nemen. U doet ons een groot genoegen en bewijst de SVR steun als u en uw tent- en/of caravangenoten deze kampeerregels zorgvuldig naleven.

Op de camping is het paaltje het midden van uw kampeerplaats dus het caravanwiel staat hier zo dicht mogelijk bij.

U kunt de avond voor uw vertrek tussen 19.00 en 20.00 uur afrekenen.

Voortenten

Onder de voortenten / luifels word geen plastic of worteldoek gebruikt. Op onze camping willen we alleen het grove voortenttapijt met veel luchtdoorlating. U wilt ten slotte toch ook de volgende keer weer op een mooi groen grasveld staan?!

Huisvuil

Dit dient uitsluitend in dichtgebonden zakken te worden gedeponeerd op de door ons aangewezen plaats. Probeer onze SVR-camping vrij te houden van ratten en ander ongedierte. Het papier, glas, blik en plastic wordt gescheiden.

Afvalwater

Afvalwater bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het daarom niet weg in de omgeving van uw tent / caravan en loos het ook beslist niet in sloten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Loos het afvalwater in de buiten wc / chemisch toilet. Aardappelen en groenten mogen niet in het gras afgegoten worden.

Toiletten

Deze gebruiken we samen en moeten we dus ook samen schoon houden. Wees na elk verblijf trots op een schoon toilet en laat jonge kinderen niet alleen naar het toilet gaan.

Chemisch toilet

Het chemisch toilet kan worden leeggemaakt in de buitenwc en deze kan daar ook met de daarvoor aanwezige waterslang schoon gespoeld worden. Het gebruik van chemische middelen is niet toegestaan. 

Huisdieren

Uw huisdieren zijn op onze camping welkom, maar moeten wel aan de lijn worden gehouden. Uitlaten kan buiten het terrein aan de overkant van de straat. Zorg ervoor dat uw huisdier geen hinder en overlast veroorzaakt voor uw kampeergenoten!

Gasten

Uiteraard mag u uw gasten ook op onze camping ontvangen, maar ook zij moeten onze regels in acht nemen. Bezoekers dienen zich te melden bij aankomst en hun auto's dienen op de daarvoor aangewezen plaats te worden geparkeerd.

Auto's

Auto's mogen niet het terrein op en worden geparkeerd op de parkeerplaats. Daarom zullen wij uw caravan op de kampeerplaats zetten.

Aankomst & vertrek

Onze tarieven gelde vanaf de dag van aankomst 13.00 uur tot de daaropvolgende dag om 12.00 uur. Op de dag dat u vertrekt, moet uw plaats voor 12.00 uur vrij zijn, anders wordt er een halve dag extra berekend. U kunt afrekenen op de avond voor uw vertrek tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Rusttijd

Op onze SVR-camping geldt de rusttijd van 22.00 tot 08.00 uur. Voorkom lawaai en besef dat radio en televisie in een rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw kampeergenoten kunnen hinderen. Zorg dat niemand overlast van u heeft.

Sport & Spel

Deze kunnen ruimschoots op onze SVR-camping worden beoefend. Kies daarvoor wel steeds een plek op voldoende afstand van tenten en caravans.

Beplanting

Om de onze kampeergasten te onttrekken aan het oog van andere genieters van ons mooi landschap, is er rond onze camping (extra) beplanting aangebracht. Probeer dit groen zo veel mogelijk in stand te houden en snoeien en/of verwijderen is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing, etc. van zich op onze SVR-camping bevinden goederen en ongevallen van mens en dier. Voor verzekering van uw tent of caravan tegen bijvoorbeeld storm, brand of diefstal, dient u zelf zorg te dragen.

Telefoon

Onze telefoon is beschikbaar voor noodgevallen. 

Vissen

Uiteraard kunt u heerlijk vissen in onze visvijver. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar ons visreglement.

Service

Bijna alles is mogelijk in overleg.

Wij wensen u een gezellig en aangenaam verblijf toe!

Bart en Marjolein van Vulpen

logo

Ontwerp & realisatie TenZer | Privacystatement