boekonline1

zoover3

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

In alle rust kamperen op de camping

cat camping2Ons rustig gelegen kampeerterrein biedt u ruime plaatsen voor caravan, tent of camper op een kort gemaaid grasveld. Het veld is gelegen op zandgrond, is egaal en heeft een goede afwatering.

Bij aankomst, kiest u zelf uw plekje uit de vrije, beschikbare plaatsen op het veld, om de visvijver heen of bij de dierenweide. Een plaats van te voren reserveren is ook mogelijk en dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee. Op onze camping is zowel plastic als antiworteldoek onder voortenten verboden.

Camping volledig autovrij

Onze camping is autovrij en alle auto's worden dan geparkeerd op de parkeerplaats en komen niet op het kampeerterrein. Wij zullen uw caravan op de gewenste plaats zetten en hebben eventueel bolderkarren beschikbaar om uw spullen naar uw plaats te brengen.

Diverse faciliteiten voor een ontspannen vakantie

Ons kampeerterrein beschikt ook over verschillende ontspanningsmogelijkheden, zowel voor u als voor uw kinderen. Er is een Jeu de Boules baan, kinderspeeltoestel en verschillend buitenspeelgoed, een kippenweide en een gezelschapsruimte met lectuur en foldertjes.

Camperplaatsen

Bent u op vakantie met uw camper, dan bent u van harte welkom op Camping Aan de Groene Papegaai. Op de camping zijn diverse faciliteiten aanwezig voor uw camper, zoals een stortplaats voor uw chemisch toilet en watertappunten. 

logo

Ontwerp & realisatie TenZer | Privacystatement